Gyere a youtube zene videók oldalra ahol sok-sok zenét találhatsz és hallgathatsz. Ha találsz valami jót meg is oszthatod a többiekkel.

YouTube Zene

Youtube zene letöltés, könnyen gyorsan bárkinek bármikor. Jah lehet hogy te így keresed jutube vagy talán yutube zene. Tök mindegy, lényeg h itt megtalálod ami kell neked.

Friss topikok

Linkblog

Yutube zene

2010.04.24. 22:40 zsolti_x

Yutube-n több ezer, sőt talán több millió zene található amit bárki meghallgathat és ha ügyes akkor le is tölthet. Yutube a világ egyik legnagyobb videó megosztó portálja és ha hiszed ha nem az ott található tartalom nagy részét le is lehet tölteni. A recept egyszerű, de nagyon is. Van egy jó kis firefox kiegészítő a neve találóan Easy YouTube Video Downloader. Ezen az oldalon te is megtalálhatód és ingyen letöltheted.

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó yutube

A bejegyzés trackback címe:

https://youtubezene.blog.hu/api/trackback/id/tr521949006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása