Gyere a youtube zene videók oldalra ahol sok-sok zenét találhatsz és hallgathatsz. Ha találsz valami jót meg is oszthatod a többiekkel.

YouTube Zene

Youtube zene letöltés, könnyen gyorsan bárkinek bármikor. Jah lehet hogy te így keresed jutube vagy talán yutube zene. Tök mindegy, lényeg h itt megtalálod ami kell neked.

Friss topikok

Linkblog

Harcművészet a játékokban

2015.06.12. 23:21 zsolti_x

A harcművészetek szerelmeseinek ajánlom eme gyöngyszemet, ahol a verekedős online játékok birodalmába léphet be, aki kicsit fogékony erre a témára. Ezekben roppant egyszerű a feladat, legalábbis leírva, hiszen itt az a cél, hogy az adott játék szabályait betartva legyőzzük az ellenfelet. A játékok nem olyan szintet képviselnek, mint a nem rég megjelent Mortal Kombat X, de attól még nagyon is jó játékok. Érdemes kipróbálni mindenkinek, aki kicsit is fogékony az ilyen verekedős játékokra.

Szólj hozzá!

Youtube és a zene videók

2012.04.29. 13:37 zsolti_x

 Elég furcsa belegondolni, hogy már 2 éves a zenevideok.com oldal és ez alatt több, mint 2400 ! youtube zene videó került ki az oldalra. Igazából nem csak youtube, hanem pl dailymotion is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen szép gyűjteményt tudjuk a látogatóknak kínálni. Igaz ez még mindig töredéke a neten látható zeneklipeknek, de ezért is érdemes gyakran benézni, mert időnként újabb jó kis zenéket pakolunk ki az oldalra. 

Szólj hozzá!

Legnépszerűbb Youtube Zene Videók

2011.05.04. 19:24 zsolti_x

Kis listát állítottunk össze a youtube zene oldalon a legnépszerűbb videókról. Tehát az elmúlt egy hétben a tíz legnépszerűbb zene videó:

1. Itt van a Gumimaci Gumimaci Itt van a Gumimaci 549
2. Mizu Fluor Mizu 314
3. Waka Waka (This Time For Africa) Shakira Waka Waka (This Time For Africa) 208
4. Hey DJ Stereo 2.0 & Players Hey DJ 192
5. The Time (Dirty Bit) Black Eyed Peas The Time (Dirty Bit) 192
6. What's My Name? Rihanna & Drake What's My Name? 192
7. Gyermek volt minden óriás Judit és a Zenemanók Gyermek volt minden óriás 169
8. Mondd el L.L. Junior Mondd el 169
9. Nuki Nuki Gumimaci Nuki Nuki 122
10. Micimackó Halász Judit Micimackó

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube videó

Miért jó a youtube zene?

2010.05.30. 03:18 zsolti_x

Szóval a kérdés az, hogy miért jó a youtube-n zenét hallgatni. A válasz pedig rémségesen egyszerű. Mert ingyen hallgathatod a kedvenc előadóid legjobb zeneszámait és ha akarod még a videóklipjüket is nézheted. Új, itthon ismeretlen előadókat ismerhetsz meg akikről a youtube nélkül valsz soha se hallottál volna. Sőt ha akarod megoszthatod te is a saját zenéidet vagy a kedveceid zene számait  a nagy világgal.

Szólj hozzá!

Bikicsunáj letöltés

2010.05.14. 16:12 zsolti_x

Végre letölthető mp3 formátumban a bikicsunáj sláger a zeneletoltes.net oldalról. Ezek után már bárhol és bármikor "élvezhetjük" a csodamuzsikát. Az oldalon elérhető csengőhang formátumban is, így már a telefon csengőhangnak is beállítható. szóval bikicsunáj letöltés.

Szólj hozzá!

Címkék: zene bikicsunaj

Bikicsunáj Videók

2010.05.06. 13:21 zsolti_x

És igen, megérkezett, itt van 2010 új sztárja. Alphaville című nagy sikerű és közismeret Big in Japan című zeneszámával indult az egyik versenyző a Megasztár válogatáson. És hogy mekkora sikerrel? Az szerintem már egyértelmű. :) Nézd meg ezt a Bikicsunaj videót és ha kell még több akkor a zene videók oldalon a Bikicsunáj címke alatt megtalálod a legjobb Bikicsunáj videókat.


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene megasztár videó bikicsunaj

Young Artists For Haiti - Wavin' Flag

2010.04.27. 01:10 zsolti_x

Young Artists For Haiti - Wavin' Flag

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube videó

Jutube zene

2010.04.24. 22:49 zsolti_x

Miért is szeretem a jutube-t? Mert a jutube az egyik legjobb és legnagyobb videó megosztó oldal és sok-sok zene is megtalálható rajta. A hivatalos oldalra kattintva te is könnyen elérheted ezeket. Igaz, hogy van pár videó amit a mi országunkból nem lehet megnézni, mert le van korlátozva a hozzáférés, de a legtöbbet tényleg ingyen meglesheted. Szóval felmész a jutube-ra és keresel ami kell. Van fent egy szuper kereső és kb minden megtalálható. A zene videók mellett más ajánlottakat is találsz így még több szuper zenékt hallgathatsz a yutube-n.

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó jutube

Yutube zene

2010.04.24. 22:40 zsolti_x

Yutube-n több ezer, sőt talán több millió zene található amit bárki meghallgathat és ha ügyes akkor le is tölthet. Yutube a világ egyik legnagyobb videó megosztó portálja és ha hiszed ha nem az ott található tartalom nagy részét le is lehet tölteni. A recept egyszerű, de nagyon is. Van egy jó kis firefox kiegészítő a neve találóan Easy YouTube Video Downloader. Ezen az oldalon te is megtalálhatód és ingyen letöltheted.

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó yutube