Gyere a youtube zene videók oldalra ahol sok-sok zenét találhatsz és hallgathatsz. Ha találsz valami jót meg is oszthatod a többiekkel.

YouTube Zene

Youtube zene letöltés, könnyen gyorsan bárkinek bármikor. Jah lehet hogy te így keresed jutube vagy talán yutube zene. Tök mindegy, lényeg h itt megtalálod ami kell neked.

Friss topikok

Linkblog

Jutube zene

2010.04.24. 22:49 zsolti_x

Miért is szeretem a jutube-t? Mert a jutube az egyik legjobb és legnagyobb videó megosztó oldal és sok-sok zene is megtalálható rajta. A hivatalos oldalra kattintva te is könnyen elérheted ezeket. Igaz, hogy van pár videó amit a mi országunkból nem lehet megnézni, mert le van korlátozva a hozzáférés, de a legtöbbet tényleg ingyen meglesheted. Szóval felmész a jutube-ra és keresel ami kell. Van fent egy szuper kereső és kb minden megtalálható. A zene videók mellett más ajánlottakat is találsz így még több szuper zenékt hallgathatsz a yutube-n.

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó jutube

A bejegyzés trackback címe:

https://youtubezene.blog.hu/api/trackback/id/tr321949029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása